Covid-19 Richtlijnen thuiswedstrijden Triple Threat

Sporters en coaches
  • Bij binnenkomst in de centrale hal eerst je handen desinfecteren. Er staat een desinfectiezuil in de hal.

• Sporters en begeleiders gaan via de centrale deur naar binnen en kunnen zo naar de kleedkamers.

• Blijf niet onnodig lang in de kleedkamer maar kleed je zo snel mogelijk om en neem je spullen mee naar de zaal.

• De zaalwacht zal aangeven op wel veld jullie spelen.

• Na afloop van de wedstrijd dienen jullie zo snel mogelijk de zaal te verlaten, douchen is toegestaan maar doe dit ook zo snel mogelijk zodat de volgende teams weer gebruik kunnen maken van de kleedkamers.

• Spelers boven de 18 jaar dienen voor en na de wedstrijd 1,5 meter afstand tot een ander te houden.

Bezoekers
  • Toeschouwers zijn toegestaan maar dienen nog wel steeds 1,5 meter afstand te houden.

Horeca
  • De kantine is weer open voor bezoekers. Ook hier dient u nog steeds 1,5 meter afstand te houden.

Scheidsrechters en tafelaars
  • Ben je aangewezen om te fluiten meld je dan uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij de zaalwacht.

• Ouders die tafelen dienen zich ook bij de zaalwacht te melden.

• Materiaal zoals de tablet en scorebord zullen we voor elke wedstrijd desinfecteren.

• Er zijn voldoende scheidsrechtersfluitjes en ook deze zullen wij voor gebruik desinfecteren, maar als je een eigen fluitje hebt kun je beter die meenemen.

Algemeen

Naast alle bovenstaande regels gelden natuurlijk ook nog de algemene regels van het RIVM

• Heb je klachten zoals verkoudheid en of koorts kom dan niet en laat je zo snel mogelijk testen.

• Zodra je bent aangemeld voor een test blijf je thuis en laat je dit aan je trainer/coach weten.

• Ben je onlangs in een land geweest die als oranje staat gemarkeerd, neem dan geen risico en blijf thuis.

• Houd nog steeds 1,5 meter afstand.

• Was zoveel mogelijk je handen.

• Schud geen handen

Livestream

Wij zullen regelmatig wedstrijden via ons YouTube kanaal live streamen. Kijk hiervoor regelmatig op onze Instagram of Facebookpagina.

Wijzigingen

Mochten de richtlijnen worden aangescherpt of versoepeld dan zullen wij deze pagina weer aanpassen.